O inteligentnim sustavimaInteligentne sustave možemo opisati kao tehniku upravljanja tehnologijom u domu koja služi poboljšanju kvalitete života pri čemu su temeljni elementi povećanje udobnosti i sigurnosti uz maksimalnu uštedu energije.

Pomoću KNX inteligentnog sustava vrlo jednostavno možete kontrolirati sve funkcije u svome domu: rasvjetu, grijanje, hlađenje, audio i video uređaje, rolete, tende, alarm i video nadzor, bazen, navodnjavanje, ulaze itd.

Bitno za napomenuti je da kod KNX sustava svaki uređaj funkcionira zasebno što znači da uslijed ispada jednog od uređaja iz sustava svi ostali uređaji nastavljaju normalno funkcionirati, što nije slučaj kod drugih sustava.
Ugradnja svih rješenja koja Vam nudimo iznimno je fleksibilna. Putem KNX i TCP/IP standarda sve električne, elektroničke, multimedijalne i telekomunikacijske sustave u objektu možemo povezati u rješenje koje omogućuje integraciju postojećih i svih naknadno pribavljenih uređaja raznih proizvođača.

Na KNX inteligentni sustav gledajte kao investiciju, a ne kao trošak, jer njegovim uvođenjem ostvarujete znatne uštede energije istovremeno čineći svoj dom sigurnim i komfornim.

Amplituda d.o.o.
Rapska 65, 10000 Zagreb
OIB: 81530259462

Pišite nam

Nazovite nas +385 (0)98 277 697

qrcode Amplituda