Rasvjeta

Upravljanje rasvjetom podesit ćemo prema vašoj želji!

 

Uz smanjenu potrošnju električne energije naša rješenja Vam nude mogućnost kreiranja scena gdje će te uz samo jedan dodir ugasiti kompletnu rasvjetu, uključiti Theater/Kino mod odnosno aktivirati bilo koju kombinaciju rasvjetnih tijela po Vašoj želji.

Pravovremena izrada projekta rasvjete znatno olakšava kasniju implementaciju inteligentnog sustava upravljanja jer različiti tipovi rasvjete zahtjevaju instalaciju prema odabranom tipu rasvjetnog tijela te se elementi za upravljanje mijenjaju kao i instalacija.

 

 

U mogućnosti smo ponuditi Vam tipkala renomiranih proizvođača koja će se uklopiti u svačiji ukus i budžet!

TenseTense premium tipkala izrađena su od raznih materijala kao što su aluminij, bakar, bronca, drvo i keramika.

 Tense tipkala

 

 

LithossLithoss ručno izrađena tipkala i prekidači proizvode se u raznim varijantama. U širokoj paleti boja i materijala zasigurno ćete pronaći onu koja baš Vama odgovara.

 

 

SiemensEelectron je proizvođač ekskluzivnih KNX tipkala, prekidača i termostata koje odlikuju razne mogućnosti kustomizacije i visoka funkcionalnost!

 

schneiderSchneider tipkala su jedna od cjenovno najpristupačnijih, no to ih ne ograničava u ponudi koja je dosta široka.

 

Schneider tipkala

 

SiemensNova serija Siemens tipkala osjetljiva je na dodir te može reproducirati pozadinsko svjetlo u nekoliko boja, kao što su plava, zelena, crvena, cyan, magenta, žuta i bijela boja.

Siemens tipkala

 

Amplituda d.o.o.
Rapska 65, 10000 Zagreb
OIB: 81530259462

Pišite nam

Nazovite nas +385 (0)98 277 697

qrcode Amplituda